Nikon 1 J3 MILC fényképezőgép

Nikon 1 J3 MILC fényképezőgép

Az elegáns, kellemes tapintású alumínium külsővel rendelkező második generációs technológiával ellátott Nikon 1 J3 elődeinél kisebb fizikai méretű és gyorsabb is. Amivel jelentősen kitűnik az a teljesítménye. A kiemelkedően gyors automatikus élességállítási rendszere, és az egyedi funkciókhoz gyors hozzáférést biztosító módválasztója könnyeddé teszik a részletes, minőségi fényképek és videók készítését.

A CX formátumú ultragyors CMOS szenzorral szerelt Nikon 1 J3 MILC 14 megapixeles felbontással rendelkezik. A FullHD videók rögzítése mellett lehetőséget nyújt SlowMotion videók készítésére, ezt 1200 kép/mp-es sebességgel 320×120, illetve 400 kép/másodperc-el 640×240 pixeles felbontás mellett. A Nikon 1 J3 támogatja RAW formátumot, panorámaképek- és az akár 60 kép/másodperc sebességű sorozatok készítését.

A gépvázba épített felpattanó vakuval rendelkező MILC elődjéhez a Nikon 1 J2-höz külsőleg hasonlítva nincs már zoom kar és a használatot egyszerűsítő módválasztó tárcsa a fényképezőgép hátoldaláról a tetejére került. Elődjéhez képest nagyobb képérzékelőt kapott (10 helyett 14,2 megapixel), és torzítás csökkentés funkció is ki-, illetve bekapcsolható.